Laat het maar over aan Chocoladeval!

De chocoladefontein. Een prachtige eyecatcher op elk feest!

De perfecte presentatie verzorgen vereist een behoorlijke mate van vakmanschap. Wij presenteren de grootste chocoladefontein van Nederland, meer dan een meter hoog. De fontein wordt gevuld met 10 kilo chocolade. Je wilt natuurlijk dat de chocolade prachtig vloeit en tijdig wordt bijgevuld, dat de dippings van de beste kwaliteit zijn en mooi gepresenteerd worden, kortom: Het mag de gasten aan niets ontbreken.

Chocoladeval heeft de beste ervaring om elke presentatie tot in de puntjes uit te voeren… Óók als er wat mis gaat! Zo waren wij vandaag te gast bij de Ladies Night van Pathé in Tilburg, en ging er inderdaad van alles mis. De contactpersoon was niet tijdig aanwezig, er was geen stroompunt voor de chocoladefontein, en er werden 1500 dames verwacht om van twee fonteinen te snoepen.

Dan komt onze ervaring goed van pas! Handen stevig uit de mouwen, knopen doorhakken. Precies op de afgesproken tijd, stonden de twee fonteinen er prachtig bij en konden 1500 dames proeven van heerlijk warme chocolade en lekkernijen!

En zo hoort het ook, want als u een feest geeft, wilt u toch zorgeloos kunnen toekijken en genieten?

Laat u verrassen door onze scherpe prijs-kwaliteit verhouding, en vraag nu een offerte aan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *