Win een chocolade paashaas.

  • De allerbeste chocolatier is een Nederlander."Chocolade creatie"

Elke twee jaar wordt door de Belgische chocoladefirma Callebaut de World Chocolate Masters gehouden. Hét wereldkampioenschap voor de chocolatier. Dit jaar is de winnaar een Nederlander; Frank Haasnoot. Een superprestatie van deze jongeman die zijn opleiding heeft genoten bij onze buurman hier in Zwolle; het driesterrenrestaurant De Librije.

Ook Chocoladeval gebruikt in haar chocoladefonteinen uitsluitend de topkwaliteit chocolade van deze fabrikant uit België. Het is nu ook mogelijk om fairtrade chocolade te presenteren!

Bij deze een foto van het winnende showstuk van deze meesterchocolatier:

 

  • Waarom een chocoladefontein van Chocoladeval?

Onze chocoladefonteinen zijn een graag geziene gast op bruiloften, events en openingen. Natuurlijk hebben wij de allerbeste chocolade en onze dagverse aardbeien zijn heerlijk, maar weet u waarom wij een jarenlange relatie opbouwen met onze opdrachtgevers? Het is voornamelijk de presentatie waarin wij ons onderscheiden!

 

Hierbij gaan wij originaliteit niet uit de weg. Bij deze een tweetal foto’s ter illustratie:

"chocoladefontein"
De chocoladefontein van Chocoladeval

 

  • Maar liefst 10 kilogram chocolade gaat er in een chocoladefontein.

Om de chocoladefontein te laten draaien (deze is meer dan een meter hoog) smelten wij maar liefst 10 kilo chocolade. Af en toe moeten wij dan chocolade bijvullen als we een feest hebben waar een hoop gasten zijn; bijvoorbeeld een beurs of een opening. Na elke evenement houden wij altijd minstens vijf kilo chocolade over. Heeft u wellicht een idee wat wij met deze chocolade zouden kunnen doen? Mail uw idee naar info@chocoladeval.nl en wij verloten een prachtige chocoladepaashaas onder de origineelste inzender. Bij deze heb ik alvast een suggestie;

Chocolade massage

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *