I follow you – Feesten voor KIKA!

KIKA werft fondsen voor onderzoek. Onderzoek voor een betere behandeling en bestrijding van kinderkanker.  Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag. Chocoladeval steunt Kika met liefde, in de strijd tegen kinderkanker.

I FOLLOW YOU is een initiatief van een groep sportieve & creatieve geesten die dit jaar de New York Marathon gaan lopen voor KIKA. Om zo veel mogelijk geld op te halen voor KIKA (Kinderen Kankervrij) hebben zij besloten een aantal fantastische feesten te organiseren waarvan de winst volledig naar KIKA gaat! I FOLLOW YOU zijn unieke feesten met een sportief en goed gevoel!

I FOLLOW YOU

Chocoladeval was gisteren van de partij bij het I FOLLOW YOU feest, als één van de sponsoren. De gasten hebben genoten van heerlijke aardbeien van de aardbeienacademie, gepresenteerd in de unieke strawberry tree. Onze spectaculaire chocoladefontein was ditmaal gevuld met roze chocolade, een lust voor het oog. Chocoladeval feliciteert de organisatoren van I FOLLOW YOU met een prachtige feestavond, en is een volgende keer graag weer van de partij!

Bekijk onze facebookpagina voor meer foto’s, onder andere van special guest Joan Collins.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *