Chocolade en bier??

Chocolade en bier, dat gaat niet samen. Chocoladeval was onlangs bij een eindejaarsgala van een middelbare school. De jongeren vonden het geweldig, de jongedames genoten van de heerlijke chocolade en verse aardbeien. Bekijk hier een impressie van het feest. Hoe later de avond, hoe zotter het volk, in dit geval. Één van de heren goot een flesje bier in de chocoladefontein! Gevolg? De vloeibare chocolade in de fontein stolt razendsnel, door toevoeging van het koude bier. Chocolade en bier gaat niet samen, in geen enkel opzicht.

Of… Toch wel? Jopenbier organiseert op 20 juni 2012 een masterclass ‘Bier en Chocolade’. Chocoladeval woont de masterclass bij, want wij willen natuurlijk op de hoogte blijven van alles wat er over chocolade te weten en te proeven valt!

Een meer voor de hand liggende combinatie is chocolade met wijn. Heerlijke dessertwijnen, maar ook stevigere wijnen of bubbels zijn heerlijk met chocolade te combineren. Wilt u bij ons een chocoladefontein huren? Wij adviseren u graag vrijblijvend over bijpassende wijnen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *